Beoordelingen van Willie Wong Amstelveen

Recente recensies

4.0
Bogman
22 januari 2022

te laat, koud, in basis lekker maar net niet helemaal top. Wel heel blij met de verpakking, aankleding, geluks cookie helemaal top

Hubrine
22 januari 2022

Was heerlijk, maar jullie waren helaas de bestelde nasi vergeten

Rob
22 januari 2022

Bestelling was niet compleet

Nathalie
20 januari 2022

Weer heerlijk gegeten! Vooral de eend is erg lekker.

Rolf
20 januari 2022

Veg. loempia te vettig/doordrenkt met olie

De Vries
17 januari 2022
Linda
15 januari 2022

Top!!

CC
15 januari 2022

Great food!

Jeroen
14 januari 2022

Heerlijk gegeten echt een aanrader.

Frank
10 januari 2022

Eten erg lekker Kleine portie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carla de Lange
9 januari 2022

matige kwaliteit, gestoomde groenten niet bijzonder, niet warm en te simpel

Rick
8 januari 2022

Het eten is hier geweldig alleen het is jammer dat het niet warm aankomt…alles komt in papieren bakjes en denk dat daardoor de warmte snel verloren gaat. Maar het eten even in de magnetron gezet en heerlijk gegeten voor de eend is echt top!

Nadine
8 januari 2022

Vernieuwde recept van de rode curry was niet echt geslaagd. Oude receptuur vinden wij veel lekkerder. De rest van de bestelling was wel heel lekker.

fransina pattiasina
7 januari 2022
Anoniem
6 januari 2022

Mmmm heerlijk gegeten, super fijn dat er meer vegan opties zijn in Amstelveen. Bezorger had een goede positieve energie!

Pim
3 januari 2022

Smaak was weer prima. Helaas vielen de porties tegen en waren ze opnieuw teveel afgekoeld.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Louis Hol
30 december 2021

Volgens mij is koe loe kai kip balletjes en geen kip stukjes, dat viel dus erg tegen waren ook nog taai.

Sandra
28 december 2021

Het eten was oprecht lekkerder dan bij de standaard Chinees. Ik wist in de eerste instantie niet dat er een verschil was, maar daar kwam ik na de bezorging gauw genoeg achter. Kwaliteitseten met oog op gezondheid en duurzaamheid. Zoals bijvoorbeeld het feit dat het eten in kartonnen doosjes wordt gebracht in plaats van nog meer plastic troep. Wat mij betreft hebben jullie er een nieuwe fan bij!

Henk
22 december 2021
WM
21 december 2021

Weer lekker! Inmiddels meerdere keren met in favo gerecht besteld (kl Kai) en de kwaliteit is stabiel. Heerlijk!

Koppe
20 december 2021

bij aankomst maaltijden te lage temperatuur, jammer smaak na opwarmen oké

M
13 december 2021

Hele goede gerechten. De klassieke Chinees maar dan beter

DM
13 december 2021

Eerste keer afgehaald, Meat lovers met Mihoen. Vlees was prima , mihoen echt afhaal Chinees. Had er, mede door de prijs, wat meer van verwacht.

Pim Mager
12 december 2021

Uitstekend van smaak en dus voor herhaling vatbaar! Jammer dat de gerechten al zo waren afgekoeld. Fijn dat moment van bezorging wordt gemeld.

Dana Menist
11 december 2021

Het eten was niet slecht maar afgaand op de recensies helaas bij lange na niet zo lekker als we hadden verwacht. De kip rode curry was qua smaak zelfs ronduit saai en absoluut niet voor herhaling vatbaar. Jammer want het leek me voor de Chinese cuisine juist een vernieuwend concept met daaraan gekoppelde hoge verwachtingen maar die zijn wat ons betreft helaas niet waargemaakt. Desalniettemin wens ik u veel succes met uw bedrijf! Met vriendelijke groet, Dana Menist

Maarten
6 december 2021

De traditionele Chinees-restaurant in een nieuw en gezonder jasje. Minder zoet, minder vet en toch veel smaakvoller! Echt een aanrader.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ellen Peeterman
5 december 2021

Zeer tevreden.

Wendy
5 december 2021

Sinds lange tijd weer lekker Chinees-Indisch gegeten! Vers en smaakvol. Thanks Willie.

P Schuller Andres
4 december 2021

Tweede keer in 2 weken.Wij zijn heel tevreden Menu is tops. Alles lekker! Tot volgende keer!!

Mette Reitsma
4 december 2021

Gerechten waren heerlijk. De babi pagang en curry waren super. Helaas was de bami aangebrand dus die was niet erg lekker.

Jacobs
2 december 2021

Snel geleverd en was heerlijk

JSpreij
1 december 2021

Als ik eerlijk ben was ik wat teleurgesteld. Wij hadden voor ca € 38,00 besteld (voor 2 volwassenen en 1 kind), maar als ik de porties zag, vond ik dat weinig t.o.v. wat je bij een chinees gewend bent. Ik denk dat als we met 3 volwassen eters waren geweest dat het op gegaan was. Het smaakte best ok, maar om nou te zeggen dat dit zoveel anders is dan bij andere Chinese restaurants...... PS Levering was ook later dan gepland (ca 15-25 minuten)

DB
29 november 2021

Erg lekker!!! Het was voor het eerst in lange tijd dat wij chinees eten hebben besteld; overgehaald door de positieve reviews en t leuke/slimme concept, werden we inderdaad zeer aangenaam verrast. Verder was de bezorging snel en goed.

M.Wolkers
22 november 2021

Goed verzorgd, snel bezorgd.

B.
22 november 2021

Wellicht is het drukker op zondag . Maar deze keer echt minder. Babi Pantani niet zo knapperig, veel meer saus dan vlees, idem met de saté . De loempia’s waren slap

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laura
18 november 2021

Heerlijk!

Geeta
18 november 2021

Het vlees was taai, jammer!

C. Bosma
17 november 2021

Bijna 2x 5 sterren. De kwaliteit was prima, maar iets aan de lauwe kant. Bezorger was ook wat aan de late kant, maar binnen de tolerantiegrens (+10 minuten) Misschien wat warmer inpakken. Overigens lekker gegeten.

Theo
16 november 2021

Gerechten waren vers, goed op smaak en netjes op tijd bezorgd. De rijst vonden wij iets te gaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bonnie Groenemeijer
15 november 2021

De foe yong hai kan smaakvoller, de nasi was heel goed. Bestelling was op tijd klaar. Heel goed dat er niet met plastic bakjes wordt gewerkt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mette
14 november 2021

Verrassend lekker!

Jasmijn
13 november 2021
Vivian
13 november 2021
Ad
13 november 2021

Bij de sa chieuw zaten droge stukken vlees waardoor het taai was. Van de eend die erbij zat waren 2 tot 3 stukje lekker verder was het matig. Babi pangang was goed alleen overheerste de saus. Verpakking is tenminste geen plastic.

Richard
12 november 2021

Middelmatige kwaliteit: Kiploempia bestaat uit 2 'sigaren' gevuld met veel groenten en weinig kip; smaak is wel goed. de peking duck is niet crispy. de bami heeft een fabrieksmatige 'gemaksmaak'. babi pangan smaakt redelijk goed. terryaki is flauw en smakeloos. het geheel geeft geen vers gemaakte indruk.

Peter
11 november 2021

Het eten zijn goed en smaak ook goed, maar de portie is klein.

Peter Vos
10 november 2021

Goede kwaliteit, erg lekker, mooie verpakking. Jammer dat de bestelde sambal ontbrak bij de loempia's. Wel voor herhaling vatbaar hoor!

Sandra van Leeuwen
9 november 2021

Bezorging was een half uur te laat. Er zaten geen stokjes bij en de sausjes ontbraken ook. Wij hadden menu 4 met daarbij nog dumplings en loempia’s. Dit is niet voldoende voor 4 personen. Je kunt ook niet echt zien wat de hoeveelheid is. Smaak vonden wij echt uitstekend,

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Familie
8 november 2021

Heerlijk gegeten van Willy Wong's chinees. Wat vooral opviel was dat we nu eens niet zo'n overvol gevoel hadden, wat we normaal altijd hebben na chinees eten... Het eten kwam netjes voor de afgesproken/bestelde tijd!

Familie uit Amstelveen
7 november 2021

Super lekker, je proeft dat het vers gemaakt is. Echt lekkerder en beter qua smaak dan wat je normaal bestelt bij een Chinees restaurant. Fijn dat er bij de 4 p set ook groenten bij komen als keuze naast de nasi en bami. Kids vonden het ook lekker. En prettig dat het niet in plastic bakjes komt. Ze hadden wat vertraging ivm de overweldigende drukte nav een artikeltje in Amstelveenz maar ze stuurden netjes een sms met excuses en proberen het goed te maken. We gaan zeker nog eens bestellen! Echt een aanwinst voor Amstelveen! (Alleen de saté saus mag wel wat authentieker qua smaak)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Coco
6 november 2021

Eten was prima. Bezorging 25 minuten te laat.

Mms
4 november 2021

Eten was goed, maar helaas echt te koud. Snap het niet helemaal want we wonen 5 min van Willie

R.S.
23 oktober 2021
Luciana
22 oktober 2021
Bauke Rijpsma
21 oktober 2021

Voor de eerste keer een bestelling gedaan en het eten en bezorging was goed

Rob
19 oktober 2021

Bestelling gedaan om 18.50 uur ; bevestiging ontvangen dat levering rond 19.40 uur zou plaatsvinden. Om 19.25 uur e-mail ontvangen dat bestelling onderweg is. 45 minuten later om 20.10 uur werd de bestelling afgeleverd. Bezorger had namelijk nog meer bestellingen af te leveren…….Drama ! Er zijn gerechten die er na 45 minuten transport niet beter op geworden zijn en scoren kwalitatief een dikke onvoldoende. Uiteraard alle gerechten lauw en slap. Lauwe Saté en curry maaltijd niet eens slecht van smaak. Maar kansloos als je zo met je klanten omgaat.

Thessa
14 oktober 2021

Smaak is goed, portie grootte is voor mij goed. (Babi Pangang en Bami) Echter was het eten wel lauw. Ik woon boven Willie Wong, dan mag je eigenlijk wel verwachten dat het warm is. (30 seconde van deur naar deur)

Sabrina
10 oktober 2021

Heerlijk eten en aardig grote porties. Enige nadeel eten was niet meer heet bij bezorging maar ‘warm’

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
6 oktober 2021

Voor de 2e keer maar weer geprobeerd. Lang moeten wachten. Is op zich niet erg, maar het eten was lauw, tegen het koud aan. Ik woon 500 meter bij ze vandaan, 3 minuten fietsen, dus aan de afstand ligt het niet. Misschien ligt het aan de manier van verpakken. Jammer, want de kwaliteit is op zich niet verkeerd.

Françoise
2 oktober 2021

Heerlijk eten, echt beter dan de gemiddelde Chinees. Aardige jongens en goede service!

Astrid
2 oktober 2021

Heerlijk puur eten!

Habibuw
30 september 2021

Het kwaliteit van het eten is voldoende, echter springt er zeker niet uit. De smaak is flauw en er wordt gebruik gemaakt van rode ui, dat niet echt goed is door gebakken en qua omvang zijn het grote stukken. Niet verfijnd helaas.

Vinnie
29 september 2021

Erg lekker. Heel erg weinig. Extra bestelde sausjes ontbraken

Marc Dreesde
25 september 2021

Nasi was niet gebakken geen authentieke nasi babi pangang ook niet knapperig smaak was wel ok geen ham in de nasi loempia was goed

Kos
24 september 2021

Wederom heerlijk gegeten!! Echt goede porties en super op tijd gebracht.

Veldhuisen
21 september 2021

Heerlijk eten, goed warm. Aanrader!

Annemiek
13 september 2021

De pannenkoekjes met eend en hoisinsaus waren uitmuntend lekker, de combi van vleesgerechten en de kip curry en de saté vond ik flauw, smaakte allemaal een beetje hetzelfde, dat was jammer, zeker nog te verbeteren

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monique van der Heijden
12 september 2021

Lekker gegeten, mooie papieren/kartonnen doosjes, snelle bezorging, vriendelijke bezorger. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
11 september 2021

Porties redelijk(niet zoveel als je normaal bij chinees restaurant krijgt) nasi goreng ook echt gebakken met meer erin ,lekker (niet zo licht gebakken als bij de chinees met alleen ham en ei) ,alles wel smakelijk maar het vlees cha sieuw en eend was te lang gebakken waardoor het niet vers overkwam ,leek een restje van gisteren opnieuw gebakken,desondanks toch lekker.

yvonne
10 september 2021

Smaak was goed masr verpakt in vies karton en niet echt warm daardoor. Sausje bij het voorgerecht zat er niet bij.

Heleen
5 september 2021

Altijd lekker en snel. De kinderen vinden de loempia's altijd top. Jammer dat de beef was uitverkocht. We hadden daarvoor in de plaats de rode curry die best wat pittiger had mogen zijn. En de saus was een beetje dik bijna poederachtig ipv met iets dunnere cocosmelk. De duck blijft ook favoriet alleen waren de pannekoekjes een beetje droog.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kos
1 september 2021

Heerlijk gegeten, goede porties.

JC
28 augustus 2021
Arnaud
21 augustus 2021

Smaakvol en gezond eten (Honey Duck en gestoomde groente). De honing was niet echt te proeven, maar de Hoysin saus gaf net dat beetje extra.

X
16 augustus 2021
Thijmen
9 augustus 2021

Lekkkur!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Babi Pangang met als extra de atjar. Ruim voor de opgegeven tijd keurig afgeleverd. Perfect verpakt, ziet er keurig uit. 1 doosje rijst en 1 doosje Babi Pangang. Eerste indruk “wat een kleine doosjes”. Maar op het bord schrok ik er een beetje van. Meer da
8 augustus 2021

Ga zo door.

P. Schut
1 augustus 2021

Heerlijke smaken en met zorg verpakt. Ook mooie hoeveelheden en rijkgevulde nasi en bami! Kortom een aanrader waar ik graag vaker bestel!!!

Esther
31 juli 2021

Bezorger was pinmachine vergeten, en wij waren zo eerlijk te vertellen dat het nog betaald moest worden. Uiteindelijk wel ietsje teveel gepind, of kost dat 50 cent? Wel lekker gegeten. Wat een beetje mist is een sausje/ jus’tje. Daardoor is het totale gerecht wat droog. Volgende keer weer een ander gerecht proberen!

Frans
26 juli 2021

Gemakkelijk te bestellen, keurig op tijd afgeleverd en ook nog zeer smakelijk. Willie bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danielle
25 juli 2021

Voor de 2e keer eten gehaald, het was wederom heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helen
24 juli 2021

Super lekker en een snelle bezorging!

Niels
17 juli 2021

Nu meerdere keren wat besteld bij Willie Wong. Elke keer vers en smaakvol👍

Michiel
16 juli 2021
Eline
13 juli 2021

Helemaal top dit!!!!

Pj
11 juli 2021

Erg lekker en verfijnd

Lucienne
7 juli 2021

Smaak en hoeveelheid was prima.De gerechten waren helaas wat lauw, kipsate bijna nog koud, terwijl de vega loempia's goed heet waren. En volgens mij ontbrak de zoet zure chili saus bij de loempia. Bestelling was veel sneller dan eerst verwacht, ik had de update niet gezien...dat was een meevaller!

Maria de Wolf
5 juli 2021

De maaltijd was vers bereid en goed van smaak. De porties waren wat klein, mag wat groter ok gezien de prijs. Er staat wel een grote fout op de website, koe Joe kai zijn garnalen en geen kip!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

MArianne
5 juli 2021
Carlo Waanders
4 juli 2021

Saté Ayam met nasi gekozen. Portie is ruim voldoende. Voor mij zelfs iets te veel maar ik ben geen grote eter. Gerechts was goed warm en op tijd klaar. Ben benieuwd naar de overige gerechten. Ik ga ze zeker allemaal proberen.

Suzanne
3 juli 2021

Heerlijk gegeten, de klassieke gerechten maar verfijnd en van nu. Super vers en snel bezorgd. En geen plastic, maar alles in gerecycled papier. Dat maakt het echt goed. Al dat wegwerp plastic is voor ons tegenwoordig een reden om niet meer te halen of laten brengen, maar bij jullie kan het dus gewoon wél met een goed gevoel♻️🌎 Kan het bij het oud papier?

Michiel
25 juni 2021
Iman
21 juni 2021

Super lekker!!!

Reactie van Willie Wong

Hi Iman, Dank voor je berichtje, goed om te horen dat je ervan hebt genoten! Gaaf ook dat je een proefpakket hebt opgesteld, wat was daaruit je favoriet? Je kan een reactie sturen naar amstelveen@williewong.nl, we zijn namelijk altijd super benieuwd wat er in de smaak valt bij onze klanten! Warme groet, Team Willie Wong

Leon
21 juni 2021

Ouderwets lekker. Heerlijk gegeten. Van alles wat besteld. Dus voor ieder wat wils.

Reactie van Willie Wong

Ha Leon, Dank voor je feedback, super fijn om te horen dat je er zo van hebt genoten. We zien je graag terug en horen graag van je als we ook maar iets kunnen verbeteren. Nogmaals bedankt en tot de volgende! Groetjes, Team Willie Wong

Astrid
27 mei 2021

De gerechten waren heerlijk! Ga zo door en tot onze volgende bestelling.

Reactie van Willie Wong

Hi Astrid, wat fijn dat de gerechten naar wens waren. Ik zie dat de bezorging niet helemaal optimaal was, is er nog iets waar we in kunnen verbeteren? Hoor graag van je, en je kan ons altijd bereiken op aaron@williewong.nl Warme groet, Team Willie Wong

Rene Jansen
27 mei 2021

Heerlijke gerechten en ook mooi smakelijk gepresenteerd in kartonnen bakjes. Aanwinst voor Amstelveen!

Reactie van Willie Wong

Ha Rene! Dank voor je reactie, en wat een compliment dat je ons een aanwinst vindt voor Amstelveen. We kijken uit naar je volgende bestelling, misschien zal er wel wat speciaals in zitten voor je ;) Warme groet, Team Willie Wong

Richard
27 mei 2021

Heerlijk gegeten. De porties zijn minder groot dan anders bij een Chinees. Maar daar houden we volgende keer rekening mee. Een aanwinst voor de buurt.

Reactie van Willie Wong

Hoi Richard, Bedankt voor je fijne en eerlijke review, wordt heel erg gewaardeerd! Inderdaad zijn onze porties wat minder groot dan bij de chinees die we allemaal gewend zijn. Dit is met de gedachte om overgebleven eten en voedsel verspilling tegen te gaan. Goed om te weten dat de portie iets te klein was, we zullen hier ook rekening mee houden. Als je volgende keer bij ons besteld, laat dan even weten in de reactie dat jij dit bent, dan kunnen we je verassen met iets extras. Als er nog iets is, kun je ons altijd bereiken op aaron@williewong.nl

Henk-Jan Ven
26 mei 2021

Willie Wong is pas gestart en mijn eerste maaltijd van hen smaakt naar meer. Minder zout, minder suiker. Moderne recepturen uit een traditionele keuken. Prima aanvulling op alle goede internationale keukens van Amstelveen.

Reactie van Willie Wong

Beste Henk-Jan, Dank voor je eerlijke en fijne reactie, je slaat de spijker op de kop met je woorden. Dit is inderdaad ons doel, en hopelijk heb je er van genoten. Was er niks specifieks dat je op het menu miste of anders had gezien? Feedback is altijd welkom: aaron@williewong.nl We kijken uit naar je volgende bestelling =)

DDH
26 mei 2021
Reactie van Willie Wong

Beste DDH, Dank voor je feedback, als ik mag vragen, wat was er precies zo geweldig aan jou bestelling? =D Als je er zin hebt horen we graag nog van je wat er zo top was, zodat wij voor iedereen zo een top ervaring kunnen creëren. Je kan je antwoord naar ons sturen via aaron@williewong.nl. Groetjes, team Willie Wong

Roos
25 mei 2021
Reactie van Willie Wong

Hi Roos, Dank voor je feedback, ik zie dat er geen vijf sterren zijn gegeven, daarom zijn wij heel benieuwd, wat kunnen wij beter doen volgende keer? We kijken uit naar je antwoord, je kan ons bereiken via aaron@williewong.nl =)

Johan
25 mei 2021

De aller eerste bestelling van dit nieuwe restaurant maar zeker niet de laatste! Heerlijke gerechten met veel goede kwaliteit groente en vlees. Een aanrader!!

Reactie van Willie Wong

Ha Johan, dank dat je onze eerste officiële klant bent, en dat je zo een leuke reactie hebt achtergelaten! Fijn dat het allemaal zo heeft gesmaakt en dat je ons aanraad bij anderen. We kijken uit naar je volgende bestelling, toevallig zijn we vanavond open tussen 1700 en 1900. Fijne week gewenst. Vriendelijke groet, Team Willie Wong