Bewertungen von Willie Wong Amstelveen

Neue Beurteilungen

4.0
S H
1 Dezember 2022

Bestelling niet ontvangen

Job Terhaar sive Droste
3 Oktober 2022

Perfecte maaltijd gehad. Heerlijk gegeten.

Hans
24 September 2022

Heerlijk en hoge kwaliteit. Alleen de fraaie verpakking doet het eten wel snel afkoelen. Toen de bezorger bij ons kwam was het eten lauw., en dat is jammer want wij eten niet heel snel dus je moet het dan warm gaan houden.

Patrick
18 August 2022

Eten super lekker. Alleen verkeerde kroepoek. Geen stokjes erbij waar ik expliciet om gevraagd hebt. Bericht gestuurd maar geen reactie helaas. Erg jammer want het eten is super lekker.

Miranda Waardijk
14 August 2022
Adriaan
6 August 2022

Heerlijk eten, snel geleverd. Aanrader! Enige verbeter feedback, cola was niet gekoeld en werd geleverd in de zak met warm eten. Was uiteindelijk lauwwarm.

Zhou
5 August 2022

De inhoud is minder dan ik had verwacht gebaseerd op de foto. Zoals de witte rijst is maar tot de helft gevuld. Ook zaten er meer groente in het gerecht dan vlees. Een beetje jammer...

A. Benevento
20 Juli 2022
Rudi van Rooijen
11 Juli 2022

Heerlijk gegeten, prima verpakking en alles was goed warm om uit te serveren. De smaak was perfect echt een aanraader

Jeroen bende
5 Juli 2022

Heerlijk gegeten.

Carlo
3 Juli 2022

Het eten wordt mooi gepresenteerd, maar is alle keren dat ik besteld heb niet warm genoeg afgeleverd. De bezorging / organisatie is hopeloos. Altijd te laat tot veel te laat bezorgd en je 40 minuten langer laten wachten voor een beetje witte rijst.

Mar
25 Juni 2022

Bezorging snel en netjes. Hele lekkere gezonde en verse groente. Mihoen super goed. De Chili groente was echt niet Chili en de zoet/zuur kan echt beter.

Sibel MISIR
21 Juni 2022

We had tried first time but great food!!! We are living very close and will continue to order in the future.. Thank you for your great service...

Astrid
20 Juni 2022

het eten leek aanvankelijk erg lekker maar halverwege vonden we het wel heel erg zout! Als jullie het zout halveren zou lekkerder en gezonder zijn. Bezorging was prima, snel.

Dick Heemskerk
14 Juni 2022
Yankun Dane
1 Juni 2022

Snelle bezorging, de statusupdate via de mail geeft goed aan wanneer je eten er is. Ook is het eten mooi verpakt en heel lekker!

Marianne
30 Mai 2022

Diverse gerechten opnieuw prima van smaak, maar het mag een tikje warmer. Bij een vorige bestelling was de eend fraai opgemaakt, nu alleen (heerlijk) vlees in het doosje. Ook prima, maar het viel op. Dit keer ontbraken de bestelde eetstokjes (vorige keer de sausjes).

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gonçalo Costa
2 Mai 2022
Liesbeth
24 April 2022

Heerlijk vers en meer dan genoeg.

Mike
23 April 2022
Ellen
19 April 2022

Beste kwaliteit Chinees dat ik in lange tijd heb gegeten! Totaal niet zout en echt geweldige smaken, en mooi verpakt. Geen 78 gerechten, maar een selectie van het beste. Geen plastic; hoera! Bezorging was super snel. Ik ben fan!

Bogomilova
13 April 2022
Anoniem
10 April 2022
Michael
2 April 2022
Rijpsma
18 MĂ€rz 2022

eten van goede kwaliteit helaas was het eten dit keer lauw en dus niet warm

Bogoy
18 MĂ€rz 2022
Remi
25 Februar 2022

Prima eten!

Ina Kenter
21 Februar 2022
JP Jongens
14 Februar 2022

Erg lekker!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Cobi Jongkind
14 Februar 2022

Precies op tijd en heerlijk gegeten!!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Floor
13 Februar 2022

Lekker eten, goede porties, op tijd gebracht

O.Man
6 Februar 2022

Heerlijk gegeten! Vertrouwde gerechten maar dan meer verantwoord en puurder. Kwam exact op tijd en porties zijn goed.

Desi
4 Februar 2022

Heerlijk gegeten. Alles was vers. Wel erg veel paprika. Verder prima.

Jolanda
2 Februar 2022

De kwaliteit en bezorging was goed, maar we kregen 2 porties nasi in plaats van 2 porties bami. Ook kregen we Cassave kroepoek in plaats van gewone kroepoek Udang. Dat was jammer.

Hans Breet
27 Januar 2022

Maaltijd stond op de afgesproken tijd gereed bij ophalen. Twee Mandarin pancake maar de bestelde Hoisin saus zat er niet bij. Kwaliteit was goed.

Prijs
27 Januar 2022
CC
26 Januar 2022

Again good food. The duck was better the last time I ordered.

Hubrine
22 Januar 2022

Was heerlijk, maar jullie waren helaas de bestelde nasi vergeten

Rob
22 Januar 2022

Bestelling was niet compleet

Nathalie
20 Januar 2022

Weer heerlijk gegeten! Vooral de eend is erg lekker.

Rolf
20 Januar 2022

Veg. loempia te vettig/doordrenkt met olie

De Vries
17 Januar 2022
Linda
15 Januar 2022

Top!!

CC
15 Januar 2022

Great food!

Jeroen
14 Januar 2022

Heerlijk gegeten echt een aanrader.

Frank
10 Januar 2022

Eten erg lekker Kleine portie

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Rick
8 Januar 2022

Het eten is hier geweldig alleen het is jammer dat het niet warm aankomt
alles komt in papieren bakjes en denk dat daardoor de warmte snel verloren gaat. Maar het eten even in de magnetron gezet en heerlijk gegeten voor de eend is echt top!

Nadine
8 Januar 2022

Vernieuwde recept van de rode curry was niet echt geslaagd. Oude receptuur vinden wij veel lekkerder. De rest van de bestelling was wel heel lekker.

fransina pattiasina
7 Januar 2022
Anoniem
6 Januar 2022

Mmmm heerlijk gegeten, super fijn dat er meer vegan opties zijn in Amstelveen. Bezorger had een goede positieve energie!

Pim
3 Januar 2022

Smaak was weer prima. Helaas vielen de porties tegen en waren ze opnieuw teveel afgekoeld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sandra
28 Dezember 2021

Het eten was oprecht lekkerder dan bij de standaard Chinees. Ik wist in de eerste instantie niet dat er een verschil was, maar daar kwam ik na de bezorging gauw genoeg achter. Kwaliteitseten met oog op gezondheid en duurzaamheid. Zoals bijvoorbeeld het feit dat het eten in kartonnen doosjes wordt gebracht in plaats van nog meer plastic troep. Wat mij betreft hebben jullie er een nieuwe fan bij!

Henk
22 Dezember 2021
WM
21 Dezember 2021

Weer lekker! Inmiddels meerdere keren met in favo gerecht besteld (kl Kai) en de kwaliteit is stabiel. Heerlijk!

Koppe
20 Dezember 2021

bij aankomst maaltijden te lage temperatuur, jammer smaak na opwarmen oké

M
13 Dezember 2021

Hele goede gerechten. De klassieke Chinees maar dan beter

Pim Mager
12 Dezember 2021

Uitstekend van smaak en dus voor herhaling vatbaar! Jammer dat de gerechten al zo waren afgekoeld. Fijn dat moment van bezorging wordt gemeld.

Maarten
6 Dezember 2021

De traditionele Chinees-restaurant in een nieuw en gezonder jasje. Minder zoet, minder vet en toch veel smaakvoller! Echt een aanrader.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Ellen Peeterman
5 Dezember 2021

Zeer tevreden.

Wendy
5 Dezember 2021

Sinds lange tijd weer lekker Chinees-Indisch gegeten! Vers en smaakvol. Thanks Willie.

P Schuller Andres
4 Dezember 2021

Tweede keer in 2 weken.Wij zijn heel tevreden Menu is tops. Alles lekker! Tot volgende keer!!

Mette Reitsma
4 Dezember 2021

Gerechten waren heerlijk. De babi pagang en curry waren super. Helaas was de bami aangebrand dus die was niet erg lekker.

Jacobs
2 Dezember 2021

Snel geleverd en was heerlijk

DB
29 November 2021

Erg lekker!!! Het was voor het eerst in lange tijd dat wij chinees eten hebben besteld; overgehaald door de positieve reviews en t leuke/slimme concept, werden we inderdaad zeer aangenaam verrast. Verder was de bezorging snel en goed.

M.Wolkers
22 November 2021

Goed verzorgd, snel bezorgd.

B.
22 November 2021

Wellicht is het drukker op zondag . Maar deze keer echt minder. Babi Pantani niet zo knapperig, veel meer saus dan vlees, idem met de satĂ© . De loempia’s waren slap

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Laura
18 November 2021

Heerlijk!

C. Bosma
17 November 2021

Bijna 2x 5 sterren. De kwaliteit was prima, maar iets aan de lauwe kant. Bezorger was ook wat aan de late kant, maar binnen de tolerantiegrens (+10 minuten) Misschien wat warmer inpakken. Overigens lekker gegeten.

Theo
16 November 2021

Gerechten waren vers, goed op smaak en netjes op tijd bezorgd. De rijst vonden wij iets te gaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Bonnie Groenemeijer
15 November 2021

De foe yong hai kan smaakvoller, de nasi was heel goed. Bestelling was op tijd klaar. Heel goed dat er niet met plastic bakjes wordt gewerkt!

Mette
14 November 2021

Verrassend lekker!

Jasmijn
13 November 2021
Vivian
13 November 2021
Peter
11 November 2021

Het eten zijn goed en smaak ook goed, maar de portie is klein.

Peter Vos
10 November 2021

Goede kwaliteit, erg lekker, mooie verpakking. Jammer dat de bestelde sambal ontbrak bij de loempia's. Wel voor herhaling vatbaar hoor!

Familie
8 November 2021

Heerlijk gegeten van Willy Wong's chinees. Wat vooral opviel was dat we nu eens niet zo'n overvol gevoel hadden, wat we normaal altijd hebben na chinees eten... Het eten kwam netjes voor de afgesproken/bestelde tijd!

Familie uit Amstelveen
7 November 2021

Super lekker, je proeft dat het vers gemaakt is. Echt lekkerder en beter qua smaak dan wat je normaal bestelt bij een Chinees restaurant. Fijn dat er bij de 4 p set ook groenten bij komen als keuze naast de nasi en bami. Kids vonden het ook lekker. En prettig dat het niet in plastic bakjes komt. Ze hadden wat vertraging ivm de overweldigende drukte nav een artikeltje in Amstelveenz maar ze stuurden netjes een sms met excuses en proberen het goed te maken. We gaan zeker nog eens bestellen! Echt een aanwinst voor Amstelveen! (Alleen de saté saus mag wel wat authentieker qua smaak)

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Coco
6 November 2021

Eten was prima. Bezorging 25 minuten te laat.

Mms
4 November 2021

Eten was goed, maar helaas echt te koud. Snap het niet helemaal want we wonen 5 min van Willie

R.S.
23 Oktober 2021
Luciana
22 Oktober 2021
Bauke Rijpsma
21 Oktober 2021

Voor de eerste keer een bestelling gedaan en het eten en bezorging was goed

Rob
19 Oktober 2021

Bestelling gedaan om 18.50 uur ; bevestiging ontvangen dat levering rond 19.40 uur zou plaatsvinden. Om 19.25 uur e-mail ontvangen dat bestelling onderweg is. 45 minuten later om 20.10 uur werd de bestelling afgeleverd. Bezorger had namelijk nog meer bestellingen af te leveren

.Drama ! Er zijn gerechten die er na 45 minuten transport niet beter op geworden zijn en scoren kwalitatief een dikke onvoldoende. Uiteraard alle gerechten lauw en slap. Lauwe Saté en curry maaltijd niet eens slecht van smaak. Maar kansloos als je zo met je klanten omgaat.

Thessa
14 Oktober 2021

Smaak is goed, portie grootte is voor mij goed. (Babi Pangang en Bami) Echter was het eten wel lauw. Ik woon boven Willie Wong, dan mag je eigenlijk wel verwachten dat het warm is. (30 seconde van deur naar deur)

Sabrina
10 Oktober 2021

Heerlijk eten en aardig grote porties. Enige nadeel eten was niet meer heet bij bezorging maar ‘warm’

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Esther
6 Oktober 2021

Voor de 2e keer maar weer geprobeerd. Lang moeten wachten. Is op zich niet erg, maar het eten was lauw, tegen het koud aan. Ik woon 500 meter bij ze vandaan, 3 minuten fietsen, dus aan de afstand ligt het niet. Misschien ligt het aan de manier van verpakken. Jammer, want de kwaliteit is op zich niet verkeerd.

Françoise
2 Oktober 2021

Heerlijk eten, echt beter dan de gemiddelde Chinees. Aardige jongens en goede service!

Astrid
2 Oktober 2021

Heerlijk puur eten!

Habibuw
30 September 2021

Het kwaliteit van het eten is voldoende, echter springt er zeker niet uit. De smaak is flauw en er wordt gebruik gemaakt van rode ui, dat niet echt goed is door gebakken en qua omvang zijn het grote stukken. Niet verfijnd helaas.

Vinnie
29 September 2021

Erg lekker. Heel erg weinig. Extra bestelde sausjes ontbraken

Kos
24 September 2021

Wederom heerlijk gegeten!! Echt goede porties en super op tijd gebracht.

Veldhuisen
21 September 2021

Heerlijk eten, goed warm. Aanrader!

Annemiek
13 September 2021

De pannenkoekjes met eend en hoisinsaus waren uitmuntend lekker, de combi van vleesgerechten en de kip curry en de saté vond ik flauw, smaakte allemaal een beetje hetzelfde, dat was jammer, zeker nog te verbeteren

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Monique van der Heijden
12 September 2021

Lekker gegeten, mooie papieren/kartonnen doosjes, snelle bezorging, vriendelijke bezorger. Zeker voor herhaling vatbaar.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Linda
11 September 2021

Porties redelijk(niet zoveel als je normaal bij chinees restaurant krijgt) nasi goreng ook echt gebakken met meer erin ,lekker (niet zo licht gebakken als bij de chinees met alleen ham en ei) ,alles wel smakelijk maar het vlees cha sieuw en eend was te lang gebakken waardoor het niet vers overkwam ,leek een restje van gisteren opnieuw gebakken,desondanks toch lekker.

yvonne
10 September 2021

Smaak was goed masr verpakt in vies karton en niet echt warm daardoor. Sausje bij het voorgerecht zat er niet bij.

Heleen
5 September 2021

Altijd lekker en snel. De kinderen vinden de loempia's altijd top. Jammer dat de beef was uitverkocht. We hadden daarvoor in de plaats de rode curry die best wat pittiger had mogen zijn. En de saus was een beetje dik bijna poederachtig ipv met iets dunnere cocosmelk. De duck blijft ook favoriet alleen waren de pannekoekjes een beetje droog.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Kos
1 September 2021

Heerlijk gegeten, goede porties.

JC
28 August 2021
Arnaud
21 August 2021

Smaakvol en gezond eten (Honey Duck en gestoomde groente). De honing was niet echt te proeven, maar de Hoysin saus gaf net dat beetje extra.

X
16 August 2021
Thijmen
9 August 2021

Lekkkur!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Babi Pangang met als extra de atjar. Ruim voor de opgegeven tijd keurig afgeleverd. Perfect verpakt, ziet er keurig uit. 1 doosje rijst en 1 doosje Babi Pangang. Eerste indruk “wat een kleine doosjes”. Maar op het bord schrok ik er een beetje van. Meer da
8 August 2021

Ga zo door.

P. Schut
1 August 2021

Heerlijke smaken en met zorg verpakt. Ook mooie hoeveelheden en rijkgevulde nasi en bami! Kortom een aanrader waar ik graag vaker bestel!!!

Esther
31 Juli 2021

Bezorger was pinmachine vergeten, en wij waren zo eerlijk te vertellen dat het nog betaald moest worden. Uiteindelijk wel ietsje teveel gepind, of kost dat 50 cent? Wel lekker gegeten. Wat een beetje mist is een sausje/ jus’tje. Daardoor is het totale gerecht wat droog. Volgende keer weer een ander gerecht proberen!

Frans
26 Juli 2021

Gemakkelijk te bestellen, keurig op tijd afgeleverd en ook nog zeer smakelijk. Willie bedankt!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Danielle
25 Juli 2021

Voor de 2e keer eten gehaald, het was wederom heerlijk.

Helen
24 Juli 2021

Super lekker en een snelle bezorging!

Niels
17 Juli 2021

Nu meerdere keren wat besteld bij Willie Wong. Elke keer vers en smaakvol👍

Michiel
16 Juli 2021
Eline
13 Juli 2021

Helemaal top dit!!!!

Pj
11 Juli 2021

Erg lekker en verfijnd

Lucienne
7 Juli 2021

Smaak en hoeveelheid was prima.De gerechten waren helaas wat lauw, kipsate bijna nog koud, terwijl de vega loempia's goed heet waren. En volgens mij ontbrak de zoet zure chili saus bij de loempia. Bestelling was veel sneller dan eerst verwacht, ik had de update niet gezien...dat was een meevaller!

Maria de Wolf
5 Juli 2021

De maaltijd was vers bereid en goed van smaak. De porties waren wat klein, mag wat groter ok gezien de prijs. Er staat wel een grote fout op de website, koe Joe kai zijn garnalen en geen kip!!!

MArianne
5 Juli 2021
Carlo Waanders
4 Juli 2021

Saté Ayam met nasi gekozen. Portie is ruim voldoende. Voor mij zelfs iets te veel maar ik ben geen grote eter. Gerechts was goed warm en op tijd klaar. Ben benieuwd naar de overige gerechten. Ik ga ze zeker allemaal proberen.

Suzanne
3 Juli 2021

Heerlijk gegeten, de klassieke gerechten maar verfijnd en van nu. Super vers en snel bezorgd. En geen plastic, maar alles in gerecycled papier. Dat maakt het echt goed. Al dat wegwerp plastic is voor ons tegenwoordig een reden om niet meer te halen of laten brengen, maar bij jullie kan het dus gewoon wĂ©l met een goed gevoelâ™»ïžđŸŒŽ Kan het bij het oud papier?

Michiel
25 Juni 2021
Iman
21 Juni 2021

Super lekker!!!

Antwort von Willie Wong

Hi Iman, Dank voor je berichtje, goed om te horen dat je ervan hebt genoten! Gaaf ook dat je een proefpakket hebt opgesteld, wat was daaruit je favoriet? Je kan een reactie sturen naar amstelveen@williewong.nl, we zijn namelijk altijd super benieuwd wat er in de smaak valt bij onze klanten! Warme groet, Team Willie Wong

Leon
21 Juni 2021

Ouderwets lekker. Heerlijk gegeten. Van alles wat besteld. Dus voor ieder wat wils.

Antwort von Willie Wong

Ha Leon, Dank voor je feedback, super fijn om te horen dat je er zo van hebt genoten. We zien je graag terug en horen graag van je als we ook maar iets kunnen verbeteren. Nogmaals bedankt en tot de volgende! Groetjes, Team Willie Wong

Astrid
27 Mai 2021

De gerechten waren heerlijk! Ga zo door en tot onze volgende bestelling.

Antwort von Willie Wong

Hi Astrid, wat fijn dat de gerechten naar wens waren. Ik zie dat de bezorging niet helemaal optimaal was, is er nog iets waar we in kunnen verbeteren? Hoor graag van je, en je kan ons altijd bereiken op aaron@williewong.nl Warme groet, Team Willie Wong

Rene Jansen
27 Mai 2021

Heerlijke gerechten en ook mooi smakelijk gepresenteerd in kartonnen bakjes. Aanwinst voor Amstelveen!

Antwort von Willie Wong

Ha Rene! Dank voor je reactie, en wat een compliment dat je ons een aanwinst vindt voor Amstelveen. We kijken uit naar je volgende bestelling, misschien zal er wel wat speciaals in zitten voor je ;) Warme groet, Team Willie Wong

Richard
27 Mai 2021

Heerlijk gegeten. De porties zijn minder groot dan anders bij een Chinees. Maar daar houden we volgende keer rekening mee. Een aanwinst voor de buurt.

Antwort von Willie Wong

Hoi Richard, Bedankt voor je fijne en eerlijke review, wordt heel erg gewaardeerd! Inderdaad zijn onze porties wat minder groot dan bij de chinees die we allemaal gewend zijn. Dit is met de gedachte om overgebleven eten en voedsel verspilling tegen te gaan. Goed om te weten dat de portie iets te klein was, we zullen hier ook rekening mee houden. Als je volgende keer bij ons besteld, laat dan even weten in de reactie dat jij dit bent, dan kunnen we je verassen met iets extras. Als er nog iets is, kun je ons altijd bereiken op aaron@williewong.nl

Henk-Jan Ven
26 Mai 2021

Willie Wong is pas gestart en mijn eerste maaltijd van hen smaakt naar meer. Minder zout, minder suiker. Moderne recepturen uit een traditionele keuken. Prima aanvulling op alle goede internationale keukens van Amstelveen.

Antwort von Willie Wong

Beste Henk-Jan, Dank voor je eerlijke en fijne reactie, je slaat de spijker op de kop met je woorden. Dit is inderdaad ons doel, en hopelijk heb je er van genoten. Was er niks specifieks dat je op het menu miste of anders had gezien? Feedback is altijd welkom: aaron@williewong.nl We kijken uit naar je volgende bestelling =)

DDH
26 Mai 2021
Antwort von Willie Wong

Beste DDH, Dank voor je feedback, als ik mag vragen, wat was er precies zo geweldig aan jou bestelling? =D Als je er zin hebt horen we graag nog van je wat er zo top was, zodat wij voor iedereen zo een top ervaring kunnen creëren. Je kan je antwoord naar ons sturen via aaron@williewong.nl. Groetjes, team Willie Wong

Roos
25 Mai 2021
Antwort von Willie Wong

Hi Roos, Dank voor je feedback, ik zie dat er geen vijf sterren zijn gegeven, daarom zijn wij heel benieuwd, wat kunnen wij beter doen volgende keer? We kijken uit naar je antwoord, je kan ons bereiken via aaron@williewong.nl =)

Johan
25 Mai 2021

De aller eerste bestelling van dit nieuwe restaurant maar zeker niet de laatste! Heerlijke gerechten met veel goede kwaliteit groente en vlees. Een aanrader!!

Antwort von Willie Wong

Ha Johan, dank dat je onze eerste officiële klant bent, en dat je zo een leuke reactie hebt achtergelaten! Fijn dat het allemaal zo heeft gesmaakt en dat je ons aanraad bij anderen. We kijken uit naar je volgende bestelling, toevallig zijn we vanavond open tussen 1700 en 1900. Fijne week gewenst. Vriendelijke groet, Team Willie Wong